بهترین قرص برای کاهش ورم بینی بعد از عمل + جدول مقایسه

بدون دسته بندی

در این مقاله ما 14 مدل قرص ضد ورم صورت و بینی را با توضیحات کامل به شما معرفی و آن‌ها را از نظر عملکرد، دسته‌بندی و عوارض جانبی بررسی می‌کنیم.

Example Image
راهنمای مطالعه 8

ورم بینی پس از جراحی، موضوعی آزاردهنده و ناخوشایند است؛ اما راه‌حل‌های متفاوتی دارد که از بین آن‌ها، مصرف قرص مناسب‌ترین گزینه است. بهترین قرص برای کاهش ورم بینی بعد از عمل برای هر شخص متفاوت است و به میزان تورم، شرایط بدنی و همچنین تجویز پزشک بستگی دارد.

در این مقاله ما 14 مدل قرص ضد ورم صورت و بینی را با توضیحات کامل به شما معرفی و آن‌ها را از نظر عملکرد، دسته‌بندی و عوارض جانبی بررسی می‌کنیم. البته دقت داشته باشید که مصرف هرگونه دارو بعد از جراحی و در دوره نقاهت عمل بینی، باید با تجویز و نظارت جراح انجام شود.

قبل از بررسی انواع قرص‌ها پیشنهاد می‌کنیم از کارشناسان ما در مجموعه دکی یاب مشاوره بگیرید؛ آن‌ها بهترین قرص ضد ورم صورت، بهترین جراح بینی و همچنین انواع راهکارها برای کاهش ورم بینی بعد از عمل را به شما معرفی می‌کنند.

مقایسه انواع قرص برای کاهش ورم بینی بعد از عمل

انواع قرص‌های متفاوتی برای کاهش ورم بینی وجود دارند که در جدول زیر به طور خلاصه آن‌ها را از نظر عملکرد، دسته‌بندی و عوارض احتمالی بررسی می‌کنیم.

نام قرصدسته‌بندیعملکردعوارض جانبی احتمالی
ناپروکسن (آلبوپروفن)NSAIDsکاهش التهاب و دردتهوع، استفراغ، اسهال، سوزش معده، خونریزی معده، سردرد، خواب‌آلودگی
ایبوپروفن (آدویل، موترین)NSAIDsکاهش التهاب و دردتهوع، استفراغ، اسهال، سوء‌هاضمه، سوزش دل، سرگیجه
سلکوکسیب (سلبرکس)NSAIDsکاهش التهاب و درداسهال، سردرد، سرگیجه، بثورات پوستی، درد شکم، حالت تهوع
پردنیزولونکورتیکواستروئیدکاهش التهابافزایش اشتها و وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا، ضعف عضلانی، پوکی استخوان، لخته شدن خون
دگزامتازونکورتیکواستروئیدکاهش التهابافزایش وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا، ضعف عضلانی، پوکی استخوان
بروملینآنزیمکاهش التهاب و کبودیاسهال، حالت تهوع، استفراغ، واکنش‌‌های آلرژیک، تداخل با انواع داروها
ویتامین Cآنتی اکسیدانکمک به بهبود زخم و کاهش التهاباسهال، حالت تهوع، بی‌خوابی، کم خونی
ویتامین Eآنتی اکسیدانکمک به بهبود زخم و کاهش التهابسردرد، خستگی، اسهال
زینکماده معدنیکمک به بهبود زخم و کاهش التهابحالت تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد، فشار خون پایین
آناهیل یا آناناسآنزیم بروملینکاهش التهاب و کبودیاسهال، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم، سردرد
کورتوناصطلاح عام برای کورتیکواستروئیدهاکاهش التهابافزایش وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا، ضعف عضلانی، پوکی استخوان، مشکلات گوارشی
بروفنNSAIDsکاهش التهاب و دردتهوع، استفراغ، اسهال، سوزش معده، خونریزی معده
سفالکسینآنتی بیوتیکدرمان عفونت های باکتریاییاسهال، حالت تهوع، استفراغ، بثورات پوستی
قرص جوشانمکمل ویتامین و مواد معدنیبسته به مواد تشکیل دهنده، می تواند به بهبود زخم و کاهش التهاب کمک کندبسته به مواد تشکیل دهنده، می تواند عوارض جانبی مختلفی داشته باشد

تمام این داروها در کاهش التهاب و ورم بینی بعد از عمل نقش دارند؛ اما انتخاب و مصرف بهترین قرص برای ورم بینی تنها به تجویز پزشکتان بستگی دارد. در ادامه بیشتر با انواع قرص ضد ورم صورت آشنا می‌شوید.

1.قرص ناپروکسن (آلبوپروفن)

ناپروکسن یک داروی ضدالتهاب غیر استروئیدی و قرص ورم صورت است که برای کاهش التهاب، درد پس از جراحی و بهبود عوارض عمل بینی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو علاوه بر قرص، در اشکال مختلف دیگری مانند کپسول، قرص جویدنی و مایع نیز موجود است. با این حال قبل از مصرف حتما از عوارض آن آگاه باشید و با پزشک خود مشورت کنید.

قرص ناپروکسن برای کاهش ورم بینی بعد از عمل

2.قرص ایبوپروفن (آدویل، موترین)

ایبوبروفن نیز نوعی NSAID است که در کاهش التهاب و ورم بعد از عمل بینی تاثیر زیادی دارد. البته حواستان باشد این قرص کاهش ورم صورت، احتمال خونریزی را تا حدودی افزایش می‌دهد و همچنین عوارض متفاوت دیگری مانند اسهال و استفراغ را نیز به همراه دارد.

قرص ایبوپروفن برای کاهش ورم بینی بعد از جراحی

3.قرص سلکوکسیب (سلبرکس)

سلکوکسیب یا سلبرکس نوعی داروی ضدالتهاب است که برای کاهش درد و التهاب مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر اساس تحقیقات، این دارو در کاهش ورم بعد از جراحی نیز تاثیر خوبی دارد و با مصرف آن، خیلی به داروهای مسکن دیگر نیازی نخواهید داشت. البته بسیار مهم است که قبل از استفاده حتما با جراح خود مشورت کنید.

رفع ورم بینی بعد از رینوپلاستی با قرص سلکوکسیب

4.قرص پردنیزولون

پردنیزولون نوعی کورتیکواستروئید قوی خوراکی است که به طور قابل توجهی التهاب و ورم بعد از عمل بینی را کاهش می‌دهد. این دارو معمولا به مدت چند روز تا چند هفته مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما به دلیل عوارض جانبی احتمالی مانند افزایش فشار خون، پوکی استخوان، ضعف عضلانی و... باید حتما با توجه به تجویز پزشک مصرف شود.

قرص پردنیزولون کاهش ورم بینی بعد از عمل

5.قرص دگزامتازون

دگزاکتازون نیز نوعی کورتیکواستروئید قوی است که علاوه بر قرص به صورت آمپول و پماد نیز وجود دارد. این قرص به دلیل خاصیت ضدالتهابی قوی، برای کاهش ورم بینی پس از رینوپلاستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته قبل از مصرف حتما دوز و مدت زمان مصرف این دارو را از جراح خود بپرسید و از عوارض آن نیز مطلع شوید.

بهترین قرص کاهش ورم بینی بعد از رینوپلاستی دگزامتازون

6.قرص بروملین

قرص بروملین، پروتئین‌ فیبرین که باعث ورم و التهاب می‌شود را می‌شکند و به این ترتیب ورم بینی پس از جراحی را کاهش می‌دهد. از طرفی این قرص به بهبود گوارش خون نیز کمک می‌کند و همین موضوع در کاهش التهاب نیز نقش دارد.

درمان ورم بینی بعد از رینوپلاستی با قرص بروملین

7.قرص ویتامین C

مصرف قرص ویتامین C تا حدودی در کاهش التهاب بینی پس از جراحی نقش دارد؛ اما تاثیر اصلی آن در بهبود زخم است. دقت داشته باشید که مصرف زیاد این نوع ویتامین گاهی اوقات ضررهایی نیز به همراه دارد.

قرص ویتامین C برای کاهش ورم بینی بعد از جراحی

8.قرص ویتامین E

ویتامین E نوعی آنتی اکسیدان است که در کاهش التهاب و همچنین بهبود زخم‌ها نقش دارد. البته این قرص خیلی قوی نیست و تاثیر بسیار بالایی در رفع ورم بعد از جراحی ندارد؛ بنابراین برای بهبود سریع‌تر از داروهای دیگر استفاده و با پزشک خود مشورت کنید.

قرص ویتامین C برای کاهش ورم بینی بعد از رینوپلاستی

9.قرص زینک

زینک یک ماده معدنی و مغذی ضروری است که نقش بسیار مهمی در ترمیم بافت، سلامت پوست و همچنین عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد. تحقیقات نشان داده است که این قرص برای ورم صورت و بینی بعد از رینوپلاستی موثر است.

کاهش ورم بینی بعد از عمل با قرص زینک

10.قرص آناهیل یا آناناس

آناهیل محبوب‎‌ترین قرص برای کاهش ورم بینی بعد از عمل است که بیشتر زیبا جویان پس از رینوپلاستی از آن استفاده می‌کنند. این قرص ضد ورم صورت حاوی آنزیم بروملین است که در بهبود زخم‌ها نیز نقش مهمی دارد. دوز، مدت زمان و نحوه استفاده از این قرص را باید حتما از متخصص جراح بینی بپرسید.

قرص آناهیل یا آناناس برای رفع ورم بینی بعد از رینوپلاستی

11.قرص کورتون

کورتون بهترین قرص ضد ورم صورت است که تاثیر زیادی در کاهش التهاب بینی بعد از جراحی دارد. این دارو علاوه بر قرص، به صورت تزریقی نیز وجود دارد و خیلی از افراد پس از رینوپلاستی برای بهبودی و رفع سریع‌تر ورم، آمپول آن را تزریق می‌کنند. البته باید بدانید کورتون عوارض جانبی متفاوتی نیز دارد؛ به همین دلیل قبل از مصرف این قرص کاهش ورم صورت حتما باید با جراح خود مشورت کنید.

قرص کورتون برای درمان ورم بینی بعد از رینوپلاستی

12.قرص بروفن

استفاده از قرص بروفن بعد از عمل بینی تا حدی در کاهش ورم و التهاب صورت و بینی نقش دارد؛ اما به دلیل عوارض جانبی به همه زیبا جویان توصیه نمی‌شود. این قرص  ورم بینی برای کاهش درد نیز بسیار موثر است و پزشک با توجه به شرایط شما، دوز و مدت زمان مصرف آن را مشخص می‌کند.

13.قرص سفالکسین

سفالکسین نوعی آنتی بیوتیک خوراکی و قرص برای ورم بینی است که در درمان عفونت‌های باکتریایی نقش دارد. این قرص به طور خاص برای کاهش ورم بینی ساخته نشده است؛ اما با این حال تاثیر کمی در کاهش ورم پس از جراحی دارد.

قرص سفالکسین

14.قرص جوشان

قرص جوشان نوعی مکمل ویتامین و مواد معدنی است که در بهبود زخم و کاهش التهاب نیز نقش پررنگی را ایفا می‌کند. البته دقت داشته باشید که نوع و میزان مصرف آن را جراحتان باید تعیین کند.

تا این جا شما با 14 قرص برای ورم بینی آشنا شدید. در انتها باید بدانید علاوه بر قرص کاهش ورم بینی، مراقبت های بعد از عمل بینی مانند استفاده از کمپرس آب سرد، قرار نگرفتن زیر نور خورشید، خم نکردن سر، استفاده از چسب بینی و... نیز در کاهش التهاب بینی نقش دارند.

از طرفی مشاوران ما در تیم دکی یاب تا بهبودی کامل در کنار زیبا جویان هستند، تمام نکات مراقبتی را در اختیارتان قرار می‌دهند و با توجه به شرایط شما بهترین قرص برای ورم بینی بعد از عمل را معرفی می‌کنند.

در انتها برای ورم بینی چه قرصی بخوریم؟

در این مقاله با انواع قرص کاهش ورم صورت و بینی آشنا شدید. در انتها باید بدانید مصرف هر یک از این قرص‌ها نیاز به اجازه و تجویز پزشک دارد؛ بنابراین قبل از مصرف هر گونه دارو و قرص ضد ورم بینی، حتما با جراحتان مشورت کنید.

از طرفی تمام دستورالعمل‌های پزشک خود را جدی بگیرید و در صورت بروز عوارض، حتما او را مطلع کنید. در نهایت نیز صبور باشید؛ زیرا عمل بینی کاملا تهاجمی و ورم پس از آن حتی تا چندین ماه طبیعی است. برای دریافت بهترین نتیجه از جراحی شما باید حتما قبل از هر چیز پزشک مناسبی را برای خود انتخاب کرده باشید؛ زیرا این موضوع تاثیر مستقیمی در نتیجه عمل شما دارد.

به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ما در دکی یاب در تماس باشید؛ آن‌ها علاوه بر معرفی بهترین پزشک، مشاوره کاملی برای کاهش سریع‌تر ورم بینی به شما می‌دهند. برای ورم بینی چه قرصی بخوریم؟ نظرات و تجربه‌های خود را در مورد قرص ضد ورم صورت و بینی در ادامه بنویسید و این مقاله را برای تمام زیبا جویان جراحی بینی نیز بفرستید.

تیم کارشناسی دکی یاب سئو

متن باکس نویسنده

مطالب مرتبط

چگونه فرم بینی خود را بدانیم و تشخیص دهیم مناسب ترین سبک عمل برای ما چیست؟ بهترین جراح بینی در اصفهان برای هر فرم بینی کیست؟
اطلاعات بیشتر
چه کسانی به هیچ وجه نباید بینی خود را فانتزی عمل کنند؟ پاسخ همۀ سوالاتی که در مورد عمل بینی فانتزی عروسکی دارید + نوبت فوری از بهترین جراح بینی عروسکی
اطلاعات بیشتر