در این مقاله، به بررسی دلایل و روشهای مختلف درمان سوراخ بینی نامتقارن بعد عمل میپردازیم تا با خیال راحت برای انجام عمل بینی خود اقدام کنید!
مطالعه: 1 دقیقه
عمل بینی
22 جولای 2024
آنچه خواهید خواند
تورم و التهاب؛ علت نامتقارن بودن سوراخ بینی بعد از عمل
عوامل پس از جراحی؛ از دلایل نامتقارن بودن سوراخ بینی
مشکل در سپتوم بینی؛ علت بالا پایین بودن سوراخ بینی بعد عمل
مشکل در غضروف نوک بینی؛ علت سوراخ های نامتقارن بینی بعد از عمل
استفاده نادرست از گچ و تامپون؛ دلیل بروز سوراخ بینی نامتقارن بعد عمل
تجربه و مهارت جراح؛ مهمترین دلیل جلوگیری از عدم تقارن بینی
انتظار و صبر؛ راهحل اصلی رفع بالا و پایین بودن پره های بینی بعد از عمل
تزریق فیلر؛ درمان موقت بالا پایین بودن پره بینی
ماساژ بینی پس از جراحی؛ رفع عدم تقارن سوراخ بینی بعد از عمل
جراحی ترمیمی؛ آخرین راهحل رفع سوراخ بینی نامتقارن بعد عمل
چرا بعد از عمل بینی سوراخ های نامتقارن دیده میشوند؟ دلیل این مشکل چیست؟ یکی از نگرانیهای زیباجویان، بالا و پایین بودن پره های بینی بعد از عمل است. این موضوع دلیلهای مختلفی مانند تورم، مشکلات غضروفی و حتی استفاده نادرست از گچ و تامپون دارد؛ بااینحال جای نگرانی نیست! این مشکل روشهای درمانی سادهای دارد!
نامتقارن بودن سوراخ بینی بعد از عمل، تا حدی طبیعی است. پس از جراحی، بافتهای بینی برای رسیدن به شکل نهایی و کاهش ورم و التهاب، به مدتزمان مشخصی نیاز دارند؛ گاهی این فرایند ۶ ماه تا یک سال طول میکشد و عدم تقارن سوراخ بینی بعد از عمل در این مدت، طبیعی است.
در بیشتر مواقع، این مشکل به مرور زمان خودبهخود برطرف میشود، اما در برخی موارد نادر، نیاز به عمل جراحی ترمیمی سوراخهای بینی برای رفع آن وجود دارد. باید بدانید که عدم تقارن سوراخ بینی بعد از عمل، یکی از عوارض عمل بینی است که بهراحتی درمان میشود و جای نگرانی درباره رفع این مشکل وجود ندارد.
علت قرینه نبودن سوراخ بینی بعد عمل، تورم و التهاب، عوامل پس از جراحی، مشکل در سپتوم یا غضروف نوک بینی، استفاده نادرست از گچ و تامپون و تجربه و مهارت جراح است.
پس از جراحی بینی، تورم و التهاب طبیعی است و تا چند ماه ادامه مییابد؛ این تورم باعث بالا و پایین بودن پره های بینی بعد از عمل میشود. با کاهش تدریجی تورم، این مشکل نیز معمولاً بهبود مییابد. باید بدانید، اگر روی یکی از پهلوها بیشتر بخوابید، تورم بهصورت غیریکنواخت رخ میدهد. البته نوع بینی نیز در تورم نقش دارد؛ میزان ورم و التهاب پس از رینوپلاستی بینی های گوشتی بهصورت چشمگیری بیشتر از بینیهای استخوانی است؛ ازاینرو، بینیهای گوشتی با مشکل عدم تقارن بیشتری روبهرو میشوند!
رفتارها و فعالیتهای شما پس از جراحی، روی نتیجه نهایی تأثیر میگذارند؛ فعالیتهایی مانند ورزشهای شدید، ضربه خوردن به بینی یا استفاده نادرست از چسب، باعث تغییر شکل سوراخهای بینی میشوند.
اگر سپتوم (تیغه میانی بینی) قبل از عمل انحراف داشته باشد و براساس آناتومی صورت زیباجو، این مشکل بهصورت کامل قابلرفع نباشد؛ عدم تقارن سوراخ بینی بعد عمل همچنان باقی میماند. اگر بینی شما قبل از عمل، مشکلات ساختاری زیادی دارد؛ باید بهجای انتخاب سبک جراحی بسته مانند جراحی بینی پرزرویشن عمل بینی باز را انتخاب کنید. در عمل بینی باز، جراح دیدی کامل روی استخوانها و غضروفها دارد و با دست باز، تغییرهای موردنیاز را اعمال میکند.
در برخی افراد، چرخش یا عدم تقارن غضروف نوک بینی، بهدلیل تکنیکهای جراحی نادرست یا ساختار طبیعی بینی فرد، باعث قرینه نبودن بینی بعد از عمل میشود.
پس از جراحی بینی، استفاده صحیح از گچ و تامپون اهمیت زیادی دارد؛ این ابزارها به حفظ شکل و تقارن بینی کمک میکنند و درصورت استفاده نادرست، با وارد آوردن فشار غیریکنواخت، باعث نامتقارن بودن بینی بعد عمل میشوند. این مشکل معمولاً بهدلیل انتخاب پزشکی غیرمتخصص و ناکارآمد رخ میدهد.
جراحی بینی، عملی پیچیده و نیازمند دقت و مهارت بالای پزشک است. در برخی موارد، ایجاد تقارن در سوراخهای بینی بهدلیل مشکلات آناتومیک صورت، بسیار سخت و چالشبرانگیز است؛ بااینحال جراحان باتجربهتر، معمولاً توانایی بیشتری در برخورد با این مشکلها و طراحی سوراخها و پرههایی متقارنتر دارند. انتخاب بهترین جراحان بینی تهران و سایر شهرها، به کاهش احتمال قرینه نبودن سوراخ های بینی بعد از عمل کمک میکند.
روشهای درمان کوچک و بزرگ بودن سوراخ بینی بعد از عمل شامل انتظار و صبر، تزریق فیلر، ماساژ بینی و جراحی ترمیمی میشوند.
اولین و مهمترین روش درمان یکسان نبودن سوراخ های بینی بعد عمل، انتظار و صبر است! بسیاری از مشکلات، با گذر زمان و کاهش تورم بهبود مییابند؛ بنابراین حداقل ۶ ماه تا یک سال صبر کنید تا نتایج نهایی جراحی مشخص شوند. در این مدت، ظاهر بینی بهتدریج تغییر میکند و شکل اصلی خود را نشان میدهد.
اگر با گذشت ۶ ماه تا یک سال، مشکل شما رفع نشد، میتوانید از روشهای درمانی موقت مانند تزریق فیلر برای تقارن بینیتان استفاده کنید. این روش معمولاً برای عدمتقارنهای خفیف مناسب است و به شما کمک میکند تا قبل از جراحی ترمیمی، شکل نهایی بینی خود را ببینید.
برخی جراحان، برای کاهش ورم و بهبود تقارن بینی، ماساژهای خاصی را به شما آموزش میدهند. این ماساژها، به کاهش تورم و بهبود جریان خون کمک میکنند و بهدلیل نرم بودن ساختارها و بافتها پس از رینوپلاستی، تا حدودی در رفع مشکل نامتقارن بودن سوراخ های بینی بعد از عمل مؤثر هستند. البته فراموش نکنید که ماساژ با فشار زیاد و به روشهای نادرست، مشکلهای بیشتری برای بینی شما ایجاد میکند؛ بنابراین درباره این موضوع حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
اگر هیچیک از روشهای گفتهشده برای رفع این مشکل، کارساز نبودند؛ باید بهفکر جراحی ترمیمی باشید. در این نوع رینوپلاستی، جراح برای ایجاد تقارن و بهبود ظاهر، مجدداً به بینی شکل میدهد. جراحی ترمیمی پیچیدهتر از عمل اولیه و نیازمند تجربه و مهارت بالای جراح است؛ بنابراین باید بهترین دکتر جراح بینی در شیراز و سایر شهرها را برای این کار انتخاب کنید.
در بسیاری از موارد، مراقبتهای پس از عمل نقشی مهم در جلوگیری از بروز مشکلاتی مانند بالا پایین بودن پره های بینی بعد عمل دارند. رعایت نکتههای زیر، بسیار مهم است:
با رعایت این نکتهها، درکنار انتخاب یک جراح متخصص، مشکل نامتقارن بودن سوراخ بینی بعد عمل بهطور چشمگیری کاهش میابد.
در این مقاله به بررسی علت نامتقارن بودن سوراخ های بینی بعد از عمل پرداختیم و روشهای مختلف درمانی آن را نیز معرفی کردیم. یکی از نکتههای کلیدی برای داشتن یک بینی زیبا و متقارن، انتخاب پزشک مناسب است. تجربه و مهارت جراح، نقش بسیار مهمی در کاهش مشکلها و عوارض احتمالی رینوپلاستی دارد. ازاینرو، دکی یاب به شما کمک میکند تا بهترین پزشک را برای عمل بینی خود انتخاب کنید!
دکی یاب با داشتن سالها تجربه در حوزه زیبایی، با ارائه خدمات مشاوره رایگان به شما در انتخاب پزشکی متخصص و ماهر کمک میکند. همچنین با فراهم آوردن شرایط پرداخت اقساطی هزینه عمل بینی، دیگر لازم نیست برای کاهش هزینهها، پزشکی غیرمتخصص انتخاب کنید! با دکی یاب، با اطمینان بیشتری برای جراحی بینی خود اقدام میکنید و از نتیجه نهایی لذت میبرید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات ما، همین حالا با راههای ارتباطی موجود در سایت، با کارشناسان ما تماس بگیرید.