جراحی بینی پرزرویشن چیست؟ مزایا و معایب + تصاویر قبل و بعد

بدون دسته بندی

روش پرزرویشن جراحی بینی، خیال علاقه‌مندان سبک طبیعی درباره نتیجه نهایی را راحت کرده است! بسیاری از افراد نگران چهره غیرطبیعی یا عوارض جانبی روش‌های سنتی هستند؛ جراحی بینی به روش پرزرویشن راه‌حل همه این نگرانی‌هاست.

Example Image
راهنمای مطالعه 8

پزشک‌ها در جراحی بینی پرزرویشن، بدون ایجاد هیچ‌گونه برش خارجی و با تمرکز روی حفظ بافت‌ها و ساختارهای طبیعی بینی، فقط تغییرهای ضروری را ایجاد می‌کنند. در این مقاله شما را به‌طورکامل با جراحی بینی پرزرویشن، ویژگی‌ها، مزایا، معایب و هزینه‌ها آشنا می‌کنیم و درنهایت می‌گوییم آیا شما کاندیدای خوبی برای این عمل هستید یا نه!

جراحی بینی به روش پرزرویشن چیست؟

پرزرویشن (Preservation Rhinoplasty)، یکی از روش‌های رینوپلاستی بسته از راه ایجاد برش‌هایی ظریف در سوراخ‌های داخل بینی است که با هدف بهبود ظاهر، بدون ایجاد تغییر زیاد روی ساختار و بافت‌های طبیعی بینی انجام می‌شود. 

در عمل بسته بینی پرزرویشن، جراح تلاش می‌کند تا حد ممکن بافت‌های بینی را دست‌نخورده باقی بگذارد و فقط تغییرهای ضروری را اعمال کند؛ اما در روش‌های سنتی رینوپلاستی، تغییر زیادی روی غضروف‌ها و استخوان‌های بینی انجام می‌شود. برای مثال در روش‌های سنتی، قوز بینی از بالا تراشیده می‌شود، ولی در پرزرویشن، جراح برای رفع قوز بافت‌های زیرین مانند اتصال‌های خلفی را تغییر می‌‌دهد. 

جراحی بینی به روش پرزرویشن چیست؟

تصاویر قبل و بعد جراحی پرزرویشن بینی

تصویرهای زیر نمونه‌‌هایی از نتیجه نهایی عمل بینی پرزرویشن هستند؛ با مشاهده دقیق تصاویر قبل و بعد، با این سبک جراحی آشنا می‌شوید و تصمیمی هوشمندانه می‌گیرید:

جراح بینی نیمه فانتزی در شیراز
نمونه عمل بینی گوشتی نیمه فانتزی با قوس ملایم
نمونه جراحی زیبایی بینی نیمه فانتزی دکتر حسین کرم نژاد در شیراز
نمونه جراحی زیبایی بینی نیمه فانتزی دکتر آرش سبحان منش جراح بینی در شیراز
نمونه عمل بینی نیمه فانتزی دکتر امین میراحمدی در شیراز
نمونه عمل بینی طبیعی دکتر لیلا اسدپور جراح بینی در شیراز
بهترین جراح بینی پسرانه در شیراز

ویژگی‌های جراحی بینی به روش پرزرویشن چیست؟

ویژگی‌های عمل بینی پرزرویشن شامل حفظ بافت‌های طبیعی بینی، نتایج طبیعی‌تر، عوارض کم‌تر و بهبود سریع‌تر می‌شوند. 

  • حفظ ساختار طبیعی بینی: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این روش، حفظ ساختار طبیعی بینی است؛ برخلاف روش‌های سنتی، پزشک در پرزرویشن استخوان‌ها و بافت‌ها را به‌اندازه نیاز تغییر می‌دهد.  
  • نتایج طبیعی‌تر: به‌دلیل حفظ بافت‌های طبیعی و ایجاد برش در داخل سوراخ‌های بینی، نتایج نهایی این تکنیک طبیعی‌تر از روش‌ بسته است و هیچ‌گونه برشی و زخمی روی صورت دیده نمی‌شود.
  • عوارض کم‌تر: در این روش به‌دلیل دست‌کاری کمتر بافت‌ها، تورم، کبودی و سایر خطرات عمل بینی کاهش می‌یابد. 
  • بهبود سریع‌تر: به‌دلیل کمتر بودن آسیب به بافت‌ها، دوره بهبود پس از عمل کوتاه‌تر و راحت‌تر است؛ شما می‌توانید پس از عمل، سریع‌تر به فعالیت‌های روزمره خود بازگردید و نیاز به استراحت طولانی‌مدت ندارید. 

این ویژگی‌ها باعث تمایز تکنیک پرزرویشن نسبت به سایر روش‌های سنتی می‌شوند؛ این روش درحال‌حاضر یکی از پرطرفدارترین تکنیک‌های رینوپلاستی است.

مزایای روش پرزرویشن جراحی بینی چیست؟

مزایای روش پرزرویشن شامل نتیجه نهایی طبیعی‌تر، عوارض کمتر، استفاده از تکنیک‌های غیرتهاجمی، دوره بهبودی کوتاه‌تر، ماندگاری بیشتر نتایج نهایی، کاهش نیاز به جراحی‌های ترمیمی و حفظ عملکرد تنفسی می‌شوند. 

  • ازآنجایی‌که در تکنیک پرزرویشن، بخش قابل‌توجهی از ساختار اصلی بینی حفظ می‌شود، نتیجه نهایی بسیار طبیعی‌تر از روش سنتی است. 
  • دست‌کاری کمتر بافت‌های بینی باعث کاهش تورم، کبودی و عوارض جانبی مانند عفونت و خونریزی پس از جراحی پرزرویشن می‌شود. 
  • روش پرزرویشن از تکنیک‌های غیرتهاجمی برای ایجاد تغییر در بافت‌ها و استخوان‌ها استفاده می‌کند.
  • به دلیل کمتر بودن آسیب به بافت‌ها، دوران نقاهت عمل بینی پس از عمل پرزرویشن، سریع‌تر و راحت‌تر می‌گذرد.
  • در برخی موارد، فرم بینی پس از جراحی سنتی با روش‌های تهاجمی، پس از چند سال تغییر می‌کند؛ اما حفظ ساختار طبیعی بینی، باعث ماندگاری نتایج نهایی عمل پرزرویشن می‌شود.
  • به‌دلیل دقت بالا و حفظ ساختارهای اصلی بینی، احتمال نیاز به جراحی‌های ترمیمی برای اصلاح عمل اول، کاهش می‌یابد.
  • در روش‌های سنتی رینوپلاستی، گاهی به‌دلیل ایجاد تغییر در مجاری بینی، تنفس پس از عمل سخت می‌شود؛ اما روش پرزرویشن، به‌دلیل حفظ غضروف‌ها و استخوان‌ها، تأثیر منفی روی عملکرد تنفسی شما ندارد.
مزایای روش پرزرویشن جراحی بینی چیست؟

باتوجه‌به این مزایا، رینوپلاستی پرزرویشن، موردتوجه بسیاری از زیباجویان قرار گرفته است؛ اما این روش معایبی نیز دارد. 

معایب عمل بینی پرزرویشن چیست؟

از معایب عمل بینی پرزرویشن می‌توان به محدودیت در ایجاد تغییر، پیچیدگی تکنیک جراحی و هزینه‌های بیشتر اشاره کرد؛ همچنین این روش برای همه افراد نیز مناسب نیست!

  • پرزرویشن، یکی از تکنیک‌های روش بسته است و از طریق دو برش کوچک در سوراخ‌های بینی انجام می‌شود؛ ازاین‌رو امکان ایجاد تغییر گسترده و زیاد وجود ندارد. 
  • پرزرویشن، عملی پیچیده است و نیاز به مهارت بالای جراح دارد؛ این موضوع انتخاب پزشک مناسب را سخت و چالش‌برانگیز می‌کند. 
  • به‌دلیل پیچیدگی تکنیک پرزرویشن، این نوع جراحی هزینه‌ بیشتری نسبت به روش‌های سنتی دارد.
  • این روش برای بیمارانی که نیاز به تغییر زیاد در ساختار بینی برای کسب نتیجه نهایی خوب دارند، مناسب نیست. 

حتی باوجود این معایب، بازهم روش پرزرویشن جراحی بینی، از بهترین و به‌روزترین تکنیک‌های رینوپلاستی است؛ اگر می‌خواهید بدانید این روش مناسب شماست یا نه، به بخش بعدی بروید!

چه کسانی کاندیدای خوبی برای جراحی بینی پرزرویشن هستند؟

جراحی روش پرزرویشن برای کسانی‌که به‌دنبال بهبود ظاهر خود با حفظ ساختار طبیعی آن هستند، نیاز به تغییر جزئی بینی برای کسب نتیجه خوب دارند و به‌دنبال بهبود سریع پس از عمل هستند، مناسب است. 

اگر به سبک طبیعی علاقه دارید و ترجیح می‌دهید که تغییر ظاهری بینی‌تان مشخص نباشد، روش پرزرویشن مناسب شماست. علاوه‌بر این، اگر می‌خواهید به‌سرعت به فعالیت‌های روزمره و کار بازگردید، این روش دوره نقاهت کوتاه‌تری دارد. تکنیک پرزرویشن به‌خوبی مشکل‌های جزئی در شکل و اندازه بینی مانند انحراف و قوز کوچک را رفع می‌کند؛ اما اگر بینی‌تان بسیار بزرگ یا به‌دلیل ضربه یا تصادف شکسته است، باید از روش رینوپلاستی باز استفاده کنید.

البته روش باز نیز تکنیک‌هایی برای کاهش عوارض جانبی دارد؛ عمل بینی به روش پیزو با دستگاه پیزوتوم و موج‌های مافوق صوت، به‌صورت مستقیم بدون شکستن استخوان، ساختار آن را در روش باز اصلاح می‌کند.

هزینه جراحی پرزرویشن بینی چیست؟

هزینه جراحی بینی پرزرویشن بین ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تا ۸۰،۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومان براساس عواملی مانند مهارت و تجربه جراح، محل جغرافیایی، تجهیزات مورداستفاده، میزان پیچیدگی جراحی و مراقبت‌های پس از عمل متغیر است.

هزینه جراحی در شهرها و مناطق مختلف فرق می‌کند. به‌طورکلی، هزینه‌ عمل در شهرهای بزرگ بیشتر است؛ این شهرها، پزشکان و بیمارستان‌های مجهزتری دارند. جراحی بینی پرزرویشن به‌دلیل پیچیدگی به تجهیزات پیشرفته‌تری نیاز دارد؛ ازاین‌رو باید بیمارستان‌های مجهز در شهرهای بزرگ را برای این عمل انتخاب کنید. 

همچنین هزینه‌های مرتبط با مراقبت بعد از عمل بینی را نیز باید درنظر بگیرید؛ این هزینه‌ها شامل ویزیت پزشک، خرید دارو و چسب می‌شوند. علاوه‎بر این، هرچه پیچیدگی عمل بیشتر باشد، هزینه آن نیز افزایش می‌یابد. درنهایت مهارت و تخصص جراح یکی از عوامل مهم در تعیین هزینه است؛ جراحان باتجربه و متخصص معمولاً هزینه‌ بیشتری دریافت می‌کنند. 

البته نباید زیبایی و نتیجه نهایی را فدای هزینه‌های کمتر کنید و بینی خود را به پزشکی غیرمتخصص بسپارید. ما در دکی یاب با فراهم آوردن شرایط اقساطی، به شما در پرداخت هزینه‌ها کمک می‌کنیم، برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت با ما تماس بگیرید. 

جراحی پرزرویشن بینی؛ سبکی مدرن برای عمل بینی طبیعی!

جراحی بینی به روش پرزرویشن یک تکنیک مدرن برای داشتن بینی طبیعی با تغییر جزئی ساختارها و بافت‌های بینی است. این روش با کاهش عوارض و دوره نقاهت کوتاه‌تر مزایای فراوانی برای شما زیباجویان دارد. البته باتوجه‌به پیچیدگی تکنیک‌ها و دقت بالای موردنیاز در این روش، انتخاب پزشک متخصص و باتجربه بسیار مهم است؛ یک جراح ماهر نتایج بهتری برای شما رقم می‌زند.

ما در دکی یاب به شما در یافتن و انتخاب پزشک مناسب کمک می‌کنیم، کافی است عکسی از بینی خود برای کارشناسان ما بفرستید. ما در جلسه‌های مشاوره آنلاین رایگان، نوع بینی شما را تشخیص می‌دهیم و برای‌تان از پزشکی خوب و باتجربه نوبت ویزیت آنلاین فوری می‌گیریم. اگر نگران هزینه‌های عمل هستید، وجود شرایط اقساطی پرداخت از دیگر مزیت‌های دکی یاب است! برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره عمل رایگان، همین الان از راه‌های ارتباطی موجود در سایت با ما تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شوید! 

تیم کارشناسی دکی یاب سئو

متن باکس نویسنده

مطالب مرتبط

چگونه فرم بینی خود را بدانیم و تشخیص دهیم مناسب ترین سبک عمل برای ما چیست؟ بهترین جراح بینی در اصفهان برای هر فرم بینی کیست؟
اطلاعات بیشتر
چه کسانی به هیچ وجه نباید بینی خود را فانتزی عمل کنند؟ پاسخ همۀ سوالاتی که در مورد عمل بینی فانتزی عروسکی دارید + نوبت فوری از بهترین جراح بینی عروسکی
اطلاعات بیشتر