برای داشتن لبهای جذاب و خوش فرم، بعد از انتخاب پزشکی مطمئن و پرداخت هزینهها، قدم مهم بعدی رعایت مراقبت های بعد از تزریق ژل لب است. اگر مراقبتهای بعد از تزریق ژل لب را جدی نگیرید؛ نهتنها به نتیجه دلخواهتان نمیرسید، بلکه ممکن است با مشکلاتی مانند تورم شدید، کبودی یا حتی ناهماهنگی در […]
مطالعه: 1 دقیقه
7 دسامبر 2024
آنچه خواهید خواند
۱. استفاده از کمپرس سرد بعد از تزریق ژل لب
۲. مصرف دارو بعد از تزریق ژل لب | چه داروهایی ممنوع و چه داروهایی مجاز است؟
۳. نحوه مسواک زدن بعد از تزریق ژل لب
۴. طرز خوابیدن بعد از تزریق ژل لب
۵. ماساژ لب بعد از تزریق برای کاهش احتمال گلوله شدن ژل
۱. بوسیدن بعد از تزریق ژل لب ممنوع است!
۲. آرایش بعد از تزریق ژل لب
۳. شستن صورت بعد از تزریق ژل لب تا چه زمانی ممنوع است؟
۴. حمام بعد از تزریق ژل لب ممنوع است؟
۵. تاثیر منفی فعالیت بدنی شدید بعد از تزریق ژل لب
۶. سیگار کشیدن بعد از تزریق ژل لب خطرناک است.
۷. مصرف چه مواد غذایی بعد از تزریق ژل لب ممنوع هستند؟
۸. مصرف چه نوع نوشیدنیهایی بعد از تزریق ژل لب خطرناک است؟
۹. بعد از تزریق ژل لب نباید سوار هواپیما شوید.
۱۰. پرهیز از شنا کردن پس از تزریق ژل لب
۱۱. لیزر و درمانهای پوستی صورت پس از تزریق ژل لب ممنوع است.
دکتر ژیوار حامیان بهترین دکتر تزریق ژل لب در شیراز
برای داشتن لبهای جذاب و خوش فرم، بعد از انتخاب پزشکی مطمئن و پرداخت هزینهها، قدم مهم بعدی رعایت مراقبت های بعد از تزریق ژل لب است. اگر مراقبتهای بعد از تزریق ژل لب را جدی نگیرید؛ نهتنها به نتیجه دلخواهتان نمیرسید، بلکه ممکن است با مشکلاتی مانند تورم شدید، کبودی یا حتی ناهماهنگی در ظاهر لبها مواجه شوید!
در این مقاله، همه بایدها، نبایدها و مراقبتهای بعد از تزریق ژل لب را به شما میگوییم تا مطمئن شوید که بعد از تزریق، بهترین نتیجه ممکن را خواهید گرفت. همچنین پیشنهاد میکنیم برای تجربه تزریق ژل لب با کیفیت و رضایتبخش، از طریق شماره 09175373017 با ما تماس بگیرید. به این طریق میتوانید از خدمات ویژه دکی یاب برای تزریق ژل لب از جمله نوبت ویزیت و مشاوره رایگان با بهترین دکتر تزریق ژل لب در شیراز استفاده کنید.
برای آنکه در یک نگاه با همه بایدها و نبایدها و مراقبت های بعد از فیلر لب آشنا شوید، در جدول زیر، آنها را بهصورت خلاصه برایتان آوردهایم:
مراقبتهای بعد از تزریق ژل لب | توضیحات |
استفاده از کمپرس سرد | استفاده از کمپرس سرد بلافاصله بعد از تزریق، هر 1 ساعت به مدت 10-15 دقیقه به مدت یک روز |
مصرف دارو | خودداری از مصرف داروهای ضدالتهاب مثل ایبوپروفن، آسپرین و ناپروکسن تا 2 هفتهمصرف قرص آناهیل از روز اول به مدت 5 تا 7 روزاستفاده از پمادهای بروملین (ضدالتهاب)، آرنیکا (ضدکبودی)، آ+د (مرطوبکننده) و باسیتراسین یا نئوسپورین (ضدعفونیکننده) |
مسواک زدن | تا 48 ساعت از مسواک زدن دندانهای جلو خودداری کنید. |
خوابیدن | به مدت 5 روز اول، به پشت بخوابید و سر را با استفاده از بالش، بلندتر از بدن قرار دهید و روی صورت نخوابید. |
ماساژ لب | شروع ماساژ لب 48 ساعت بعد از تزریق براساس نظر پزشک |
بوسیدن | ممنوعیت بوسیدن تا 5 روز پس از تزریق |
آرایش کردن | ممنوعیت آرایش لبها تا 48 ساعت بعد از تزریق ژل لب |
شستن صورت | خودداری از شستن صورت تا 24 ساعت اول پس از تزریق |
حمام کردن | ممنوعیت حمام تا 24 ساعت اول بعد از تزریق، ممنوعیت حمام با آب گرم تا یک هفته |
ورزش و فعالیت شدید | پرهیز از ورزش و فعالیتهای سنگین به مدت 48 ساعت پس از تزریق ژل لب |
سیگار کشیدن | خودداری از سیگار کشیدن تا 2 هفته بعد از تزریق |
غذاهای ممنوع | غذاهای سفت، شور، تند و اسیدی مانند آبلیمو و سرکه به مدت یک هفته |
نوشیدنیهای ممنوع | نوشیدنیهای خیلی داغ یا خیلی سرد و گازدار، ممنوعیت استفاده از نی در هفته اول |
سوار هواپیما شدن | پرهیز از سفر هوایی تا 2 هفته پس از تزریق |
شنا | خودداری از شنا تا یک هفته |
لیزر صورت | خودداری از لیزر صورت تا یک ماه بعد از تزریق ژل لب |
اگر میخواهید بعد از تزریق ژل لب، دوران نقاهت خود را بدون هیچ مشکلی پشت سر بگذارید و نتیجهای عالی بگیرید، رعایت چند نکته مهم ضروری است. رعایت این نکتهها، نهتنها باعث بهبود سریعتر لبها میشوند؛ بلکه از بروز مشکلهایی مانند عفونت و جابهجایی ژل نیز پیشگیری میکنند. با کمی دقت و پیروی از این توصیهها، به نتیجه دلخواه خود از تزریق لب میرسید. در ادامه این نکتهها را کامل توضیح میدهیم:
استفاده از کمپرس سرد در ساعتهای اولیه بعد از تزریق ژل بسیار مفید است. این کار به کاهش تورم و کبودی کمک میکند. بهتر است بلافاصله بعد از تزریق، هر یک ساعت یک بار و هر بار به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کمپرس سرد روی لبها بگذارید. مراقب باشید که کمپرس، مستقیم روی لبها قرار نگیرد تا سنگینی و فشار آن، ژل را جابهجا نکند. بهتر است یک پارچه نازک یا دستمال تمیز بین کمپرس و لبها قرار دهید؛ با این کار هیچ آلودگی و باکتری وارد لبها نمیشود. استفاده از کمپرس سرد را برای ۲۴ ساعت اول ادامه دهید؛ در این مدت لب تورم بیشتری دارد. اگر تورم همچنان زیاد بود، میتوانید در روز دوم نیز به استفاده از کمپرس ادامه دهید.
پس از تزریق ژل لب، مراقبتهای دارویی اهمیت فراوانی دارد. مصرف برخی داروها تاثیر منفی بر روند بهبود لبها دارد. به عنوان مثال داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مثل ایبوپروفن، آسپرین یا ناپروکسن باعث افزایش تورم و کبودی میشوند. زیرا این داروها خون را رقیق میکنند و احتمال کبودی را افزایش میدهند. به همین دلیل، تا حداقل ۲ هفته پس از تزریق، از این داروها استفاده نکنید.
اگر بعد از تزریق احساس درد یا ناراحتی داشتید، میتوانید از مسکنهای ملایمتر مثل استامینوفن یا پاراستامول استفاده کنید. این داروها برخلاف ایبوپروفن، تاثیری روی رقیق شدن خون ندارند و در عین حال که درد شما را بهخوبی کنترل میکنند، کبودی را افزایش نمیدهند. پس از گذشت 2 هفته اگر پزشک شما اجازه داد، میتوانید از داروهای ضدالتهاب نیز استفاده کنید.
بهطورکلی پس از تزریق ژل لب اصلا خودسرانه و بدون مشورت با پزشک، هیچ دارویی مصرف نکنید. اگر هر مشکلی برایتان پیش آمد و قصد استفاده از دارو داشتید، باید با پزشکتان مشورت کنید. او باتوجهبه شرایط شما، اجازه مصرف دارو و دوز مجاز آن را به شما میگوید.
برای کاهش تورم و کبودی بعد از تزریق ژل لب، مصرف قرص آناهیل بسیار موثر است. این قرص از آناناس تهیه میشود، خاصیت ضدالتهابی دارد و به کاهش تورم و کبودی کمک میکند. شما میتوانید با مشورت پزشک مصرف این قرص را از روز اول بعد از تزریق شروع کنید و به مدت ۵ تا ۷ روز ادامه دهید. برای اینکه بهترین نتیجه را از قرص آناهیل بگیرید، آن را طبق دوز توصیهشده توسط پزشک خود مصرف کنید. بیشتر پزشکان مصرف ۱ عدد قرص را در روز بلامانع میدانند.
از طرف دیگر، برخی داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مثل ایبوپروفن و ناپروکسن هم برای کاهش درد و تورم استفاده میشوند. اما چون این داروها خون را رقیق میکنند، احتمال کبودی و خونریزی را افزایش میدهند. بنابراین، مصرف این داروها بدون تجویز پزشک توصیه نمیشود. اگر پزشک شما این داروها را برایتان تجویز کرد، آنها را طبق دستور او مصرف کنید؛ در غیر این صورت اگر پس از تزریق لبهایتان ورم کرد، اصلا بدون مشورت پزشک دارویی مصرف نکنید.
بعد از تزریق ژل لب، استفاده از پمادهای بروملین، آرنیکا، آ+د، باسیتراسین یا نئوسپورین به کاهش التهاب، تورم و کبودی کمک میکند. یکی از پمادهای عالی و موثر بروملین است که از آناناس تهیه میشود و خاصیت ضدالتهابی دارد. این پماد را میتوانید با مشورت پزشک بهآرامی از روز دوم استفاده کنید تا تورم کاهش پیدا کند. همچنین پماد آرنیکا نیز خاصیت ضدکبودی دارد و به شما در کاهش کبودیهای ناشی از تزریق کمک میکند.
علاوهبر این، پمادهایی مثل آ+د با داشتن ویتامینهای A و D برای مرطوب نگه داشتن و نرم کردن لبها بسیار مناسب هستند و از خشکی پوست لب جلوگیری میکنند. اگر میخواهید خطر عفونت را کاهش دهید، پمادهای آنتیبیوتیکی مانند باسیتراسین یا نئوسپورین گزینههایی خوب هستند. بااینحال پس از تزریق ژل لب، برای مصرف هرگونه دارو، قرص یا پماد حتما با پزشک خود مشورت کنید.
بعد از تزریق ژل لب، باید با دقت بیشتری مسواک بزنید. زیرا لبها حساستر هستند و هرگونه فشار باعث جابهجایی ژل میشود. برای اینکه به لبها فشاری وارد نشود، هنگام مسواک زدن دندانهای عقب، دهانتان را کاملاً باز کنید تا فشاری به لبها نیاید. باید حتما از مسواک نرم، آب ولرم و خمیردندانهای ملایم (تند نباشند و سوزش و تحریک در لبها ایجاد نکند) استفاده کنید.
همچنین تا ۴۸ ساعت اول، از مسواک زدن دندانهای جلو خودداری کنید. این کار بدون شک فشار مستقیم به لبها وارد میکند و باعث جابهجایی ژل یا تشدید تورم میشود. پس از گذشت 2 روز، میتوانید با مراقبت بیشتر و فشار کمتر به روال عادی مسواک زدن برگردید.
بعد از تزریق ژل لب، نحوه خوابیدن شما اهمیت فراوانی دارد. باید در روزهای اول به پشت بخوابید و از خوابیدن روی شکم یا پهلو خودداری کنید. خوابیدن روی صورت، باعث فشار مستقیم به لبها و جابهجایی ژل میشود. همچنین هنگام خواب باید از بالشهای بلند استفاده کنید تا سر در موقعیتی بالاتر از بدن قرار بگیرد و تورم کاهش پیدا کند. حداقل 5 روز اول پس از تزریق، باید هنگام خواب این نکتهها را رعایت کنید.
پزشکان معمولاً توصیه میکنند که ۴۸ ساعت پس از تزریق، برای توزیع یکنواخت ژل، لبها را آرام ماساژ دهید. ماساژ به توزیع بهتر ژل کمک و از گلوله شدن آن نیز پیشگیری میکند. توجه داشته باشید که شروع ماساژ زودتر از ۲۴ ساعت پس از تزریق، باعث حرکت ژل و تغییر فرم لبها میشود. براساس سبک تزریق ژل، گاهی پزشک مدل خاصی از ماساژ را به شما پیشنهاد میدهد. بنابراین حتماً با پزشک خود درباره آموزش نحوه صحیح ماساژ صحبت کنید و بدون تجویز پزشک اقدام به ماساژ دادن لبها بعد از تزریق ژل نکنید.
بهطورکلی برای جلوگیری از تحریک هنگام ماساژ، لبهای خود را با وازلین یا پماد ویتامین AD چرب کنید تا دست شما راحتتر روی پوست لب حرکت کند. هنگام ماساژ، حرکت دست باید از داخل به بیرون لب باشد و بسیار آرام و بدون فشار زیاد انجام شود. اگر ناخنهایتان بلند است، از فرد دیگری برای ماساژ کمک بگیرید. دقت کنید که ماساژ بیش از حد، منجر به کبودی یا جابهجایی ژل میشود؛ بنابراین حتما براساس توصیه پزشک لبهایتان را در بازههای زمانی توصیهشده ماساژ دهید. پزشک باتوجهبه نوع، میزان ژل و تکنیک تزریق، سبک ماساژ و مدتزمان انجام آن را مشخص میکند.
بعد از تزریق ژل لب، انجام برخی کارها روی نتیجه نهایی تزریق شما تاثیر منفی میگذارند؛ برخی اقدامات باعث بروز مشکلاتی مثل تورم بیشتر، کبودی یا جابهجایی ژل میشود. اگر میخواهید لبهایتان به شکل دلخواه بهبود پیدا کنند، در ادامه به شما میگوییم بعد از تزریق ژل لب چه کارهایی را نباید انجام دهید.
بعد از تزریق ژل لب، تا حداقل ۵ روز باید از بوسیدن خودداری کنید. فشار وارده به لبها هنگام بوسیدن باعث جابهجایی ژل لب میشود. در روزهای ابتدایی پس از تزریق، ژل هنوز در جای خود کاملاً تثبیت نشده است و هر نوع فشار (حتی بسیار کم) نتیجه تزریق را تحتتأثیر قرار میدهد. همچنین، بوسیدن باعث تحریک بافتها و افزایش التهاب و تورم میشود. بعد از حدود ۵ روز، اگر تورم کاهش پیدا کرده بود، بوسیدن ایرادی ندارد؛ با این حال توصیه میکنیم، تا یک هفته همچنان مراقب فشار زیاد به لبها باشید.
تا ۴۸ ساعت پس از تزریق ژل نباید از هیچ مواد آرایشی روی لب و اطراف آن استفاده کنید. سوزنهای تزریق ژل، منافذی بسیار ریز روی سطح لب ایجاد میکنند. بنابراین احتمال ورود باکتریهای لوازم آرایشی از طریق این سوراخهای ریز وجود دارد. این زخمها معمولا پس از ۳ روز کاملا بهبود پیدا میکنند. علاوهبر احتمال عفونت، مالیدن محصولات آرایشی روی لبها باعث فشار ناخواسته و جابهجایی ژل نیز میشود. بنابراین پس از گذشت ۳ روز، میتوانید بهآرامی و بدون فشار زیاد، از مواد آرایشی و رژلب استفاده کنید. همچنین حتما از رژلبهای باکیفیت دارای تاییدیه بهداشتی استفاده کنید و مطمئن شوید که هیچ مواد مضری در آنها استفاده نشده باشد.
تا ۲۴ ساعت اول پس از تزریق ژل، نباید آب به لبهایتان بزنید. اگر در این مدت میخواهید صورت خود را بشویید، دستتان را خیس کنید و روی صورت بکشید؛ با این کار از تماس مستقیم آب با لبها پیشگیری میکنید. بعد از ۲۴ ساعت، میتوانید بهآرامی و با استفاده از شویندههای ملایم صورت خود را بشویید. هنگام شستن هیچگونه فشاری به لبها وارد نکنید. از آب ولرم استفاده کنید، آب داغ باعث افزایش تورم لبها میشود. پس از شستن صورت، با استفاده از دستمالهای تمیز صورت خود را خشک کنید، از حولههای زبر استفاده نکنید و حوله یا دستمال را روی لبهایتان نکشید.
همانطور که گفتیم تا ۲۴ ساعت پس از تزریق ژل، نباید آب به لبها بزنید؛ بنابراین در این مدت نباید حمام نیز بروید. روز دوم پس از تزریق، میتوانید با آب ولرم (رو به خنک) دوش بگیرید. از گرفتن دوش آب گرم و استفاده از سونا و حمام داغ تا یک هفته خودداری کنید. گرمای زیاد باعث افزایش جریان خون در ناحیه لبها میشود و تورم و کبودی را افزایش میدهد. هنگام دوش گرفتن، اصلا سر خود را خم نکنید و پایین نیاورید. این کار جریان خود را بهصورت ناگهانی وارد سر و لبها میکند و تورم را افزایش میدهد.
بعد از تزریق ژل لب، باید از انجام فعالیتهای شدید بدنی و ورزشهایی که باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون میشوند، به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خودداری کنید. این فعالیتها باعث افزایش تورم و کبودی در لبها میشوند. همچنین تعریق ناشی از ورزش نیز خطر عفونت را افزایش میدهد. بهتر است تا حداقل ۳ روز پس از تزریق ژل لب از ورزشهای سنگین مانند دویدن خودداری کنید.
سیگار کشیدن بلافاصله بعد از تزریق ژل لب، یکی از خطرناکترین اقدامات است و خطر عفونت را بسیار زیاد میکند. نیکوتین موجود در سیگار باعث افزایش فشار خون ناگهانی در بدن میشود؛ این موضوع کبودی و ورم را بهشدت افزایش میدهد. علاوهبر این، سیگار کشیدن ژل را جابهجا میکند و باعث تغییر شکل ظاهری لبها میشود. برای جلوگیری از این مشکلها، حداقل تا ۲ هفته بعد از تزریق از سیگار کشیدن خودداری کنید.
بعد از تزریق ژل، لبهایتان حساستر از همیشه هستند و هرگونه فشار یا تحریک باعث تورم بیشتر یا بروز حساسیت میشود. برای جلوگیری از این مشکل، باید از مصرف غذاهای شور و تند یا اسیدهایی مانند آبلیمو و سرکه خودداری کنید. این نوع مواد غذایی لبهای تازه تزریقشده را تحریک میکنند و باعث افزایش التهاب و تورم میشوند. بنابراین، تا حداقل ۱ هفته پس از تزریق، غذاهای کمادویه و سادهتر بخورید.
علاوهبر این، مصرف بیش از حد سدیم نیز پس از تزریق ژل، روند بهبودی شما را کندتر میکند. غذاهای شور باعث جذب مایعات بیشتر به بافتهای اطراف لب میشوند و تورم لبها را افزایش میدهند. به همین دلیل، بعد از تزریق ژل لب از مصرف تنقلات یا غذاهای پرنمک خودداری کنید. همچنین در 3 روز اول پس از تزریق ژل لب، از مصرف غذاهای سفت و جویدنی (که نیاز به باز کردن بیش از حد دهان دارند) خودداری کنید. این کار باعث فشار به لبها و جابهجایی ژل میشود.
علاوهبر همه این موارد، از مصرف غذاهای خیلی سرد یا خیلی داغ هم خودداری کنید؛ لبهای شما پس از تزریق حساس هستند و بر اثر داغی غذا میسوزند یا تاول میزنند.
بعد از تزریق ژل، از نوشیدن مایعات خیلی گرم یا خیلی سرد پرهیز کنید. لبها پس از تزریق، بهشدت حساس هستند و بهراحتی بر اثر گرما یا سرمای بیش از حد، تاول میزنند و میسوزند. حداقل تا یک هفته (تا زمانیکه ورم و کبودی کاهش پیدا کند) نوشیدنیهای ولرم بنوشید. مصرف نوشیدنیهای خنک مانند اسموتیها و آبمیوههای طبیعی نیز روند بهبود را سریعتر میکند.
بعد از تزریق ژل لب، نوشیدن آب خیلی مفید است. آب بدن شما را هیدراته نگه میدارد و به بهبود سریعترتان کمک میکند. یکیدیگر از نکتههایی که باید به آن توجه داشته باشید، اجتناب از مصرف نوشیدنیهای گازدار است. گاز موجود در این نوشیدنیها منجر به تورم بیشتر لبها میشود و فرآیند بهبودی را طولانیتر میکند. همچنین، تا یک هفته از نی استفاده نکنید. نی باعث میشود لبها به هم فشرده شوند که این فشردگی ژل را جابهجا میکند و تورم را افزایش میدهد.
اگر بهتازگی ژل لب تزریق کردهاید، بهتر است تا ۲ هفته سوار هواپیما نشوید. تغییر فشار اتمسفر باعث فشار روی پوست و بافتهای زیرین میشود. این موضوع تورم لبهایتان را بیشتر میکند و باعث جابهجایی ژل در لب شما میشود. بنابراین، برای حفظ نتایج مطلوب تزریق و جلوگیری از عوارض احتمالی، بهتر است ۲ هفته صبر کنید تا ژل بهدرستی در بافت لبهایتان تثبیت شود و سپس با هواپیما سفر کنید.
بعد از تزریق ژل لب، بهتر است حداقل تا یک هفته از شنا کردن خودداری کنید. دلیل اصلی این موضوع، جلوگیری از عفونت و تأثیر منفی آب روی ناحیه تزریق ژل لب است. آب استخر، جکوزی و حتی دریا حاوی باکتریها و مواد شیمیایی مانند کلر هستند؛ این موضوع خطر عفونت را افزایش میدهد. همچنین، تغییر دما و فشار آب باعث افزایش تورم لبها میشود. علاوهبر این، ژل تزریقشده به لب شما در طی هفته اول، هنوز در حال تثبیت است و تغییر فشار زیر آب باعث جابهجایی ژل در لب میشود.
بعد از تزریق ژل لب، بهتر است تا یک ماه از انجام لیزر صورت خودداری کنید. لیزرهای پوستی، بهخصوص انواعی که برای رفع موهای زائد یا جوانسازی استفاده میشوند، گرما تولید میکنند. این گرما باعث جابهجایی ژل یا حتی تجزیه سریعتر آن در بافت لب میشود. ژلهای تزریقی دارای هیالورونیک اسید هستند و برای تثبیت در لب به زمان نیاز دارند؛ هرگونه حرارت زیاد در این دوره به ماندگاری و فرمگیری ژل آسیب میرساند. بعد از گذشت یک ماه، ژل بهخوبی در جای خود تثبیت میشود و انجام لیزر دیگر خطری ندارد.
اگر به فکر تزریق ژل لب هستید، انتخاب یک پزشک ماهر بسیار مهم است؛ حتی اگر همه نکتههای مراقبتی را کامل و دقیق رعایت کنید، اما پزشکی مناسب برای تزریق انتخاب نکرده باشید، نتیجه دلخواه خود را نمیگیرید. پزشک حرفهای برای تزریق ژل لب از آخرین متدهای روز دنیا استفاده میکند و اطلاعاتی کامل درباره مراقبتهای بعد از تزریق به شما میدهد. پس اینجاست که مهارت و تجربه پزشک اهمیت فراوانی پیدا میکند.
پزشک خوب هم فرمی زیبا و طبیعی به لبهای شما میدهد و هم با اطلاعرسانی درباره مراقبتها، باعث ماندگاری نتیجه تزریق میشود. اگر ساکن شیراز هستید، حتما به صفحه «بهترین دکتر تزریق ژل لب در شیراز» در مجله دکی یاب سر بزنید. در این صفحه اطلاعاتی کامل درباره پزشکان مطرح تزریق ژل لب در شیراز، برایتان آوردهایم. در ادامه بهترین دکتر تزریق ژل لب را به شما معرفی میکنیم.
دکتر ژِیوار حامیان با کد نظام پزشکی 132184 و دارای مدرک دکترای حرفهای پزشکی از بهترین و پرطرفدارترین دکترهای تزریق ژل لب در شیراز هستند. در حدی که زیباجویان فقط به دلیل نتایج فوقالعاده زیبا و ماندگار تزریق ژل لب با دکتر حامیان، حتی از کشورهای خارجی و شهرهای دیگر ایران به شیراز میآیند.
ایشان از تکنیکهای پیشرفته و بهروز برای تزریق ژل لب استفاده میکنند. بنابراین خیالتان از طبیعی بودن فرم و حجم لبها پس از تزریق راحت باشد. از طرف دیگر، دکتر حامیان فقط از بهترین برندهای ژل لب فرانسوی، کرهای و سوئدی مانند اینووسنس، آلیاکسین، درمال استایل و نئوویا استفاده میکنند. این برندها اصلا در لب گلوله نمیشوند و کاملا بیخطر هستند.
تزریق فیلر بادی و فول فیس، چانه، گونه، زاویه سازی صورت، تزریق بوتاکس، میکرونیدلینگ، مزوتراپی، پی آر پی، سابسیژن و … از خدماتی هستند که توسط این دکتر حاذق ارائه می شوند. شما میتوانید با استفاده از آفر ویژه دکی یاب از دکتر حامیان نوبت ویزیت ویآیپی به همراه مشاوره رایگان دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر از طریق شماره 09175373017 با دکی یاب تماس بگیرید.
در ادامه میتوانید تعدادی از نمونه کارهای دکتر حامیان برای تزریق ژل لب را مشاهده کنید. پیشنهاد میکنیم برای بررسی نمونه کارهای بیشتر به صفحه اینستاگرام دکتر حامیان مراجعه کنید.
رعایت مراقبت های بعد از ژل لب اهمیت فراوانی دارد. این کار به حفظ نتیجه تزریق و کاهش عوارض جانبی احتمالی کمک میکند. در فرایند تزریق ژل لب، مواد پرکننده برای حجمدهی به لبها تزریق میشوند. پس از این فرآیند، لبها به دلیل افزایش ناگهانی حجم و ورود مواد خارجی معمولا دچار تورم، کبودی و حساسیت میشوند. به همین دلیل، رعایت توصیههای پزشکی و پیروی از دستورالعملهای مراقبتی پس از تزریق ضروری است. بهطورکلی رعایت مراقبتهای پس از تزریق ژل از جنبههای زیر اهمیت فراوانی دارند:
باید بدانید که در کنار رعایت مراقبتها، آگاهی از عوارض احتمالی تزریق ژل لب هم اهمیت فراوانی دارد. با شناخت و آگاهی از عوارض احتمالی (و البته خیلی نادر!) به اقدامات پیشگیرانه لازم، توجه بیشتری میکنید و مراقبتها را بهتر و با دقت بیشتری انجام میدهید. برای آشنایی بیشتر با عوارض احتمالی تزریق ژل لب، پیشنهاد میکنم مقاله «عوارض ژل لب» را در مجله زیباکس بخوانید.
دوره نقاهت بعد از تزریق ژل لب حداکثر 2 هفته است. معمولا در طی این مدت تورم و کبودیهای ناشی از تزریق کاملا از بین میروند و نتیجه نهایی مشخص میشود. در روزهای اول لبهایتان کمی متورم یا حساس هستند؛ اما نگران نباشید، این کاملاً طبیعی است و به مرور برطرف میشود.
تا این قسمت شما را با همه نکتههای مراقبتی پس از تزریق ژل لب آشنا کردهایم، اما یکی از سوالات رایج شما زیباجویان درباره درد پس از تزریق ژل لب است. هرچند که ژل لب، چه هنگام تزریق و چه در دوران نقاهت درد چندانی ندارد، با این حال در بخش بعدی راهکارهایی برای گذراندن دوران نقاهت تزریق ژل لب بدون درد را به شما میگوییم.
بهطورکلی فرآیند تزریق ژل لب نسبتاً بدون درد است و شما فقط کمی سوزش خفیف را تجربه میکنید. قبل از تزریق، پزشک به لب شما، کرم بیحسی میزند تا هیچگونه دردی حس نکنید. همچنین بسیاری از برندهای ژل لب، حاوی لیدوکائین هستند. بنابراین نگرانی درباره درد هنگام تزریق نداشته باشید. با این حال پس از تزریق، به دلیل ورود سوزن و تحریک بافتها کمی درد، تورم و حساسیت را احساس میکنید. این درد خفیف کاملاً طبیعی است و به دلیل واکنش بدن به ژل و التهاب جزئی ایجاد میشود. با روشهای ساده زیر، این درد جزئی بهسرعت و بهآسانی رفع میشود.
با رعایت این نکتهها، میتوانید بهراحتی درد و تورم را کنترل کنید و از نتایج زیبای تزریق ژل لب خود لذت ببرید! حالا که با همه نکتههای مراقبتی پس از تزریق ژل لب آشنا شدید، وقت آن است که موضوع مهم دیگری را بررسی کنیم: تزریق ژل لب بعد از عمل بینی.
اگر اخیراً عمل بینی انجام دادهاید و قصد دارید ژل لب تزریق کنید، باید حتما مراقبتها و محدودیتهای لازم را بدانید تا بهترین نتیجه را بگیرید و از بروز هرگونه مشکل جلوگیری کنید. در بخش بعدی، بهطورکامل نکتههای مهم و ضروری درباره تزریق ژل لب بعد از عمل بینی را برای شما توضیح میدهیم تا با آگاهی کامل تصمیمگیری کنید.
اگر قصد دارید عمل بینی انجام دهید، باید حداقل ۲ ماه از تزریق ژل لب گذشته باشد. همانطور که گفتیم بعد از تزریق، ژل به زمان نیاز دارد تا بهطورکامل در بافت لبها تثبیت شود. هر گونه عمل جراحی که فشار روی صورت و نواحی اطراف بینی ایجاد کند، باعث جابهجایی ژل میشود. همچنین تورم ناشی از تزریق ژل، روی کار پزشک حین جراحی بینی تاثیر منفی میگذارد.
از طرف دیگر، اگر قصد دارید بعد از عمل بینی، ژل لب تزریق کنید؛ باید بین 3 تا 6 ماه صبر کنید تا ورم بینی و بیحسی اطراف لبهایتان کاملا از بین بروند. قبل از تزریق با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید زمان مناسبی برای انجام این کار انتخاب کردهاید و هیچگونه مشکلی ایجاد نمیشود. پزشک خوب علاوهبر اینکه زمان مناسب تزریق ژل لب را به شما میگوید، تزریق را با آخرین متد روز انجام میدهد و اطلاعاتی کامل درباره مراقبتهای بعد از عمل به شما میگوید.
در نهایت توجه و رعایت مراقبتهای بعد از تزریق ژل لب، کلید موفقیت شما برای داشتن لبهایی زیبا و طبیعی است. از کمپرس سرد برای کاهش تورم گرفته تا اجتناب از فعالیتهای شدید، همه این نکتهها به حفظ و تثبیت ژل کمک میکنند. همچنین مصرف داروهای تجویزی پزشک و استفاده از پمادهای مناسب به بهبود سریعتر لبهایتان کمک میکنند. علاوهبر این، نحوه خوابیدن، مسواک زدن و حتی تغذیه بعد از تزریق را نیز نباید نادیده بگیرید. رعایت این مراقبتها نهتنها به بهبود تورم و کبودی کمک میکند، بلکه همان نتیجهای را برایتان رقم میزند که همیشه میخواستید!
اما باید بدانید که حتی در صورت رعایت همه این مراقبتها، اگر پزشک مناسبی برای تزریق ژل لب انتخاب نکرده باشید، باز هم نتیجهای که به دنبال آن هستید بهدست نمیآورید. تکنیک درست، استفاده از بهترین مواد و رعایت مراقبت بعد از تزریق ژل لب مهمترین عوامل برای کسب نتیجهای ماندگار و زیبا هستند. آیا شما تجربهای درباره اهمیت مراقبتها پس از تزریق ژل لب دارید؟ مشتاقانه منتظر خواندن نظرهای شما در بخش دیدگاهها هستیم.
تورم معمولاً در۲۴ تا ۴۸ ساعت اول پس از تزریق به اوج خود میرسد و در طی ۳ تا ۵ روز بهتدریج کاهش پیدا میکند. در برخی موارد، ممکن است ورم تا یک و حتی دو هفته باقی بماند.
معمولاً دو هفته طول میکشد تا ژل کاملاً در بافت لب جا بیفتد و نتیجه نهایی طبیعی و یکنواخت بهنظر برسد. در این مدت، با برطرف شدن تدریجی تورم و کبودی فرم نهایی لبها مشخص میشود.
خیر، بهتر است 24 تا 48 ساعت پس از تزریق از انجام فعالیتهای بدنی شدید خودداری کنید. این کار میتواند تورم و کبودی را تشدید کند.