چه کسانی نباید بوتاکس کنند؛ مجموعه دکی یاب

بوتاکس برای چه کسانی ممنوع است؟ آیا این تکنیک زیبایی، همیشه بی‌خطر است و همه می‌توانند با خیال راحت بوتاکس کنند؟!

بوتاکس به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین روش‌های جوانسازی پوست، چین‌وچروک‌ها را به‌طرزی چشمگیر کاهش می‌دهد و شادابی و جوانی را به پوست‌تان بازمی‌گرداند. اما بوتاکس برای همه افراد مناسب نیست؛ برخی افراد به دلیل شرایط خاص مانند داشتن بیماری‌های عصبی عضلانی، مشکل تنفسی مثل آسم یا حساسیت‌های شدید، پس از بوتاکس دچار عوارض جانبی می‌شوند.

به همین دلیل، باید حتما  قبل از تزریق بوتاکس با پزشک متخصص مشورت کنید تا از ایمنی و اثربخشی این روش برای خودتان مطمئن شوید. به همین دلیل ما در تیم دکی یاب نوبت ویزیت VIP و مشاوره رایگان با پزشک متخصص برایتان دریافت می‌کنیم تا سوالات خود را با خیال راحت بپرسید و تصمیمی آگاهانه بگیرید. برای دریافت نوبت کافی است با شماره 09175373017 تماس بگیرید. 

در ادامه با بررسی 9 گروه مختلف از افراد، به شما می‌گوییم که چه کسانی نباید بوتاکس تزریق کنند.

چه کسانی نباید بوتاکس تزریق کنند؟ بررسی ۹ گروه مختلف افراد 

چه کسانی نباید بوتاکس کنند؛ دکی یاب
چه کسانی نباید بوتاکس کنند؛ دکی یاب

با تزریق بوتاکس در چند دقیقه چین‌و‌چروک‌های روی صورت‌تان کاهش می‌یابند و پوستتان صاف‌تر و جوان‌تر می‌شود. همین موضوع این تکنیک را به یکی از محبوب‌ترین راه‌کارهای جوانسازی پوست تبدیل کرده‌است. اما آیا تزریق بوتاکس برای همه افراد بی‌خطر است؟ چه کسانی نباید بوتاکس کنند؟

اگر در دسته افراد زیر هستید، تزریق بوتاکس انجام ندهید:

  1. خانم‌های باردار و در دوران شیردهی
  2. افراد مبتلا به اختلالات عصبی عضلانی
  3. افراد مبتلا به آسم
  4. افرادی با مشکل افتادگی پلک چشم
  5. افراد بالای ۶۵ سال
  6. افراد زیر 18 سال
  7. افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای
  8. کسانی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند
  9. افراد حساس به مواد شیمیایی

در ادامه این گروه‌ها را بررسی می‌کنیم. 

۱. تزریق بوتاکس در دوران شیردهی و بارداری ممنوع است.

چه کسانی نباید بوتاکس کنند؟ خانم های باردار
چه کسانی نباید بوتاکس کنند؟ خانم های باردار

اگر در دوران بارداری یا شیردهی به فکر تزریق بوتاکس هستید، باید از خطرهای احتمالی آن آگاه باشید. بوتاکس حاوی سم بی خطر بوتولینوم است که عضله‌ها را فلج می‌کند تا چین‌و‌چروک‌ها موقتاً کاهش پیدا کنند. با اینکه دوز این سم در بوتاکس خیلی کم است و معمولاً به دیگر بخش‌های بدن منتقل نمی‌شود، اما باز هم پزشکان توصیه می‌کنند در دوران شیردهی یا بارداری بوتاکس نکنید.

اما اگر در این دوران بوتاکس انجام دادید، تا ۴۸ ساعت به نوزادتان شیر ندهید؛ با این حال حتی این کار هم به‌طورکامل تضمین جلوگیری از عوارض احتمالی نیست. اگر  قصد تزریق بوتاکس دارید، آن را به بعد از دوران شیردهی موکول کنید تا هیچ مشکلی برای نوزادتان به‌وجود نیاید.

۲. چه کسانی نباید بوتاکس تزریق کنند؟ افراد مبتلا به اختلالات عصبی عضلانی

اگر به بیماری‌های عصبی عضلانی مانند میاستنی گراویس (Myasthenia gravis) یا اسکلروز چندگانه (MS) مبتلا هستید، نباید بوتاکس تزریق کنید. این بیماری‌ها باعث می‌شوند که سیستم عصبی و عضلات شما به‌درستی با هم کار نکنند؛ بنابراین ماهیچه‌های شما ضعیف می‌شوند. بوتاکس با فلج‌کردن موقت عضله‌ها، چین‌و‌چروک‌ها را کاهش می‌دهد، اما در افراد مبتلا به اختلالات عصبی عضلانی، ضعف ماهیچه‌ها را بیشتر می‌کند.

تزریق بوتاکس در افرادی با این مشکل‌ها، باعث تشدید علائم بیماری می‌شود و به‌جای نتایج مثبت، مشکلاتی مانند دشواری در غذا خوردن یا حتی تنفس ایجاد می‌کند. به همین دلیل اگر مبتلا به چنین بیماری‌هایی هستید، باید حتماً قبل از تزریق بوتاکس به پزشکتان اطلاع دهید و با او مشورت کنید.

۳. افراد مبتلا به آسم، برای تزریق بوتاکس احتیاط کنند.

افراد مبتلا به آسم نباید بوتاکس کنند؛ مجموعه دکی یاب
افراد مبتلا به آسم نباید بوتاکس کنند؛ مجموعه دکی یاب

اگر به آسم مبتلا هستید تزریق بوتاکس (به‌ویژه اگر سم بوتولینوم در نواحی مرتبط با تنفس تزریق شود)، باعث ایجاد علائمی مانند تنگی نفس می‌شود. به‌طورکلی، اگر آسم دارید، با پزشک خود درباره تزریق بوتاکس مشورت کنید. اگر در نهایت بوتاکس زدید، علائم خود را با دقت زیر نظر بگیرید و در صورت بروز هرگونه مشکلی مانند تنگی نفس، سریعاً با پزشک تماس بگیرید.

۴. بوتاکس برای چه کسانی ممنوع است؟ افرادی با افتادگی پلک چشم 

اگر از افتادگی پلک (پتوز) رنج می‌برید، احتمالا فکر می‌کنید که بوتاکس راه‌حلی مناسب برای رفع این مشکل است! اما اگر پزشک شما وارد نباشد و مقدار زیادی بوتاکس وارد عضله‌های اطراف چشم شود، افتادگی پلک شما تشدید می‌شود.

عضله لواتور پلپبره (Levator palpebrae) مسئول بلند کردن پلک است و اگر بوتاکس به ناحیه اطراف این عضله نفوذ کند، فعالیت آن را مختل می‌کند و باعث می‌شود که پلک‌ها به سمت پایین بیفتند. برای جلوگیری از این مشکل، حتماً به یک متخصص مجرب برای تزریق بوتاکس مراجعه کنید که تزریق را در نقاطی مناسب انجام دهد.

۵. افراد بالای ۶۵ سال بهتر است بوتاکس تزریق نکنند. 

چه کسانی نباید بوتاکس کنند؟ افراد بالای 65 سال
چه کسانی نباید بوتاکس کنند؟ افراد بالای 65 سال

تزریق بوتاکس برای افراد بالای ۶۵ سال، همچنان تاثیرگذاری خود را داردِ؛ اما ممکن است چالش‌هایی به‌وجود بیاورد. با افزایش سن، پوست و عضله‌ها، خاصیت ارتجاعی و حجم خود را از دست می‌دهند و این موضوع تأثیر بوتاکس را کمتر می‌کند. همچنین، کلاژن‌سازی در افراد بالای 65 سال، کمتر است و بوتاکس طبق انتظارات شما، تاثیر نمی‌گذارد. به همین دلیل، پزشکان متخصص برای تزریق بوتاکس به افراد مسن، بیشتر احتیاط می‌کنند تا مشکل خاصی به‌وجود نیاید.

۶. قبل از 18 سالگی، تزریق بوتاکس ممنوع است!

اگر زیر ۱۸ سال سن دارید، بوتاکس را فراموش کنید! بدن افراد جوان همچنان در حال رشد است و رشد عضله‌ها و ساختارهای صورت آن‌ها هنوز کامل نشده است. بنابراین پزشک نمی‌تواند نقاط تزریق را دقیق مشخص کند. همچنین بیشتر افراد در این سنین هنوز چین‌وچروک‌ ندارند و نیازی به تزریق بوتاکس هم نیست! در این سن بهتر است از روش‌های پیشگیری از بروز چروک و روتین‌های مناسب سن‌تان استفاده کنید. 

۷. چه کسانی نباید بوتاکس کنند؟ افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای 

بیماری‌های زمینه‌ای، بدن را نسبت به عوامل خارجی حساس‌تر می‌کنند. به‌طورکلی گروه‌های زیر بهتر است برای تزریق بوتاکس با پزشک مشورت کند: 

  1. بیماری‌های عصبی عضلانی (مثل میوتونی و ام‌اس): افرادی با بیماری‌های عصبی عضلانی بیشتر مستعد عوارض جانبی بوتاکس هستند.
  2. بیماری‌های عصبی (مانند پارکینسون): بوتاکس تاثیر منفی روی سیستم عصبی این بیماران می‌گذارد و علائم این مشکل را تشدید می‌کند. 
  3. بیماری‌های پوستی (مانند روزاسه): بیماری‌های پوستی معمولاً مانعی برای تزریق بوتاکس نیستند؛ مگر اینکه پوست در ناحیه تزریق ملتهب یا حساس شده باشد. در چنین مواقعی، پزشک تزریق بوتاکس را تا بهبودی شما به تعویق می‌اندازد.
  4. بیماری‌های خونی (مانند هموفیلی): در بیمارانی با مشکل خونی (که به راحتی دچار خونریزی می‌شوند) خطر کبودی و خونریزی در ناحیه تزریق بیشتر است. 

اگر به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستید، باید حتما با پزشکتان مشورت کنید. بوتاکس می‌تواند در برخی افراد با سیستم ایمنی ضعیف، باعث بروز واکنش شود. 

۸. چه کسانی نباید بوتاکس تزریق کنند؟ مصرف‌کنندگان داروهای رقیق‌کننده خون

ممنوعیت تزریق بوتاکس برای افراد مصرف کننده قرص رقیق کننده خون
ممنوعیت تزریق بوتاکس برای افراد مصرف کننده قرص رقیق کننده خون

افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مانند وارفارین یا آسپرین مصرف می‌کنند؛ بیشتر در معرض کبودی و خونریزی پس از تزریق بوتاکس هستند. داروهای رقیق‌کننده، مانع از لخته‌شدن سریع خون می‌شوند؛ بنابراین کبودی و خونریزی در محل تزریق افزایش پیدا می‌کند.

معمولا پزشک توصیه می‌کند که چند روز قبل از تزریق، از هیچ داروی رقیق‌کننده خونی استفاده نکنید. با این حال اگر باید حتما از این داروها استفاده کنید و به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتما قبل از تزریق بوتاکس با پزشک متخصص‌تان مشورت کنید.

۹. بوتاکس برای چه کسانی ممنوع است؟ افراد حساس به مواد شیمیایی

اگر به مواد شیمیایی و برخی پروتئین‌ها حساسیت دارید، تزریق بوتاکس برایتان خطرناک است. بوتولينوم، نوعی پروتئین است و در این افراد واکنش‌ آلرژیک مانند خارش، قرمزی، تورم شدید یا حتی تنگی نفس ایجاد می‌کند. به همین دلیل، اگر سابقه آلرژی یا حساسیت دارید، حتما به پزشکان اطلاع دهید. در بعضی موارد، پزشک دوز کمی از بوتاکس را برای تست حساسیت به شما تزریق می‌کند. 


تا اینجای مقاله 9 دسته از افرادی را که بهتر است بوتاکس تزریق نکنند برای شما توضیح دادیم. اما جالب است بدانید حتی درصورتی که در یکی از گروه‌های گفته شده قرار می‌گیرید، در صورت انتخاب پزشک کاربلد و رعایت مراقبت‌های به‌خصوص، ممکن است قادر باشید برای تزریق بوتاکس اقدام کنید. در این شرایط پزشک متخصص وضعیت شما را بررسی می‌کند و به شما می‌گوید که آیا تزریق بوتاکس برایتان مضر است یا خیر!

در ادامه بهترین دکتر تزریق بوتاکس را به شما معرفی می‌کنیم تا با اطمینان و آرامش برای تزریق بوتاکس اقدام کنید.

دکتر ژیوار حامیان؛ بهترین دکتر تزریق بوتاکس در شیراز

دکتر ژیوار حامیان؛ بهترین دکتر برای تزریق بوتاکس در شیراز
دکتر ژیوار حامیان؛ بهترین دکتر برای تزریق بوتاکس در شیراز

دکتر ژیوار حامیان، بهترین پزشک تزریق بوتاکس در شیراز هستند. ایشان با سال‌ها تجربه و تخصص در زمینه زیبایی و تزریق بوتاکس، وضعیت شما را کامل بررسی می‌کنند تا مطمئن شوند هیچ مشکلی برای تزریق ندارید و هیچ‌گونه عارضه‌ای برایتان به‌وجود نمی‌آید. ایشان سلامت شما را در اولویت کارشان قرار می‌دهند و با رویکرد حرفه‌ای، دانش بالا و مواد باکیفیت، بهترین نتیجه را بدون هیچ‌گونه عارضه‌ای برای شما به ارمغان می‌آورند. در ادامه توضیح می‌دهیم چرا دکتر حامیان، بهترین دکتر تزریق بوتاکس در شیراز هستند: 

  1. استفاده از مواد باکیفیت و استاندارد: دکتر حامیان فقط از مواد اولیه استاندارد و باکیفیت از بهترین برندها مانند مصپورت برای تزریق بوتاکس استفاده می‌کنند. استفاده از این مواد، تضمین می‌کند که نتیجه نهایی ماندگار باشد و عارضه‌ای برایتان به‌وجود نیاید. 
  2. استفاده از تکنیک‌های مدرن و به‌روز: دکتر حامیان از تکنیک‌های جدید و علمی برای تزریق بوتاکس، استفاده می‌کنند تا شما بهترین نتیجه را از درمان‌تان بگیرید. با استفاده از تکنیک صحیح برای تزریق، کبودی و عوارض جانبی کم می‌شود.
  3. مشاوره کاملا رایگان: قبل از تزریق، دکتر حامیان به شما مشاوره رایگان ارائه می‌دهند تا با آگاهی کامل تصمیم‌ بگیرید. همچنین دکتر حامیان در این جلسه، وضعیت پوست و نیازهای شما به دقت بررسی می‌کنند و با توجه به شرایط بدنی‌‌تان، بهترین روش درمانی را به شما پیشنهاد می‌دهند. 
  4. نتیجه طبیعی از تزریق بوتاکس: بعضی افراد پس از تزریق بوتاکس، حالت صورتشان مصنوعی می‌شود. یکی از مهم‌ترین مزایای تزریق با دکتر حامیان، نتیجه فوق‌العاده طبیعی است. با توجه به این موضوع برخی افراد از شهرهای دیگر ایران و حتی خارج از کشور برای تزریق بوتاکس به ایشان مراجعه می‌کنند. 

شما می‌توانید برای دریافت نوبت ویزیت و مشاوره رایگان از دکتر ژیوار حامیان به شماره 09175373017 تماس بگیرید.

زی کلینیک؛ بهترین مرکز تزریق بوتاکس در شیراز

تزریق بوتاکس ایمن در مجموعه زی کلینیک شیراز

زی کلینیک بهترین کلینیک تزریق بوتاکس در شیراز است. این کلینیک همه تمرکز خود را بر کیفیت و رضایت شما زیباجویان قرار داده است و در فضایی حرفه‌ای، همه خدمات زیبایی و درمانی مانند جوانسازی، پی‌آر‌پی، ‌آر اف، تزریق بوتاکس و فیلر را انجام می‌دهد. به دلیل وجود ویژگی‌های زیر، تزریق در زی کلینیک هیچ عارضه جانبی برای شما ندارد: 

  1. استفاده از تجهیزات مدرن: در زی کلینیک از پیشرفته‌ترین تجهیزات روز دنیا، برای تزریق استفاده می‌شود. بنابراین احتمال بروز عوارض جانبی به حداقل می‌رسد. 
  2. استفاده از آخرین تکنیک‌های روز دنیا و مواد با کیفیت: تیم زی کلینیک با استفاده از جدیدترین تکنیک‌های روز دنیا و مواد اولیه باکیفیت و معتبر، نتیجه‌ای عالی برای شما رقم می‌زنند. 
  3. مشاوره رایگان قبل از درمان: قبل از هر اقدامی، تیم پزشکی زی کلینیک به شما مشاوره رایگان می‌دهند تا با اطمینان تصمیم بگیرید. در جلسه مشاوره نیازهای چهره و شرایط بدنی و سلامتی شما به‌دقت بررسی می‌شود.  
  4. امکان اقساطی کردن هزینه‌: زی کلینیک با فراهم کردن امکان پرداخت اقساطی برای برخی خدمات، به شما کمک می‌کند تا بدون نگرانی از هزینه‌های بالا، از خدمات زیبایی و درمانی باکیفیت استفاده کنید.

اگر می‌خواهید از این خدمات عالی بهره‌مند شوید و نوبت ویزیت وی‌آی‌پی با مشاوره رایگان در زی کلینیک دریافت کنید با شماره 09175373017 تماس بگیرید. 

تیم دکی یاب به شما می‌گوید که چه کسانی نباید بوتاکس کنند!

بوتاکس راهی عالی برای برگرداندن جوانی و شادابی به چهره است. اما این روش زیبایی برای همه افراد مناسب نیست. در این مقاله توضیح دادیم که چه کسانی نباید بوتاکس تزریق کنند یا باید با احتیاط این کار را انجام دهند. کسانی که به بیماری‌های خاص مبتلا هستند یا سابقه حساسیت دارند، خانم‌های باردار یا شیرده و افراد مبتلا به آسم، بهتر است بوتاکس تزریق نکنند. اگر این شرایط را دارید و می‌خواهید مطمئن شوید این تکنیک زیبایی و درمانی برای شما مناسب است یا خیر، باید حتما با پزشک مشورت کنید و برای تزریق به کلینیکی معتبر بروید. 

توصیه می‌کنیم برای اطمینان از تزریق بوتاکس مطمئن و بدون عوارض نزد پزشک متخصص و ماهر با شماره 09175373017 تماس بگیرید و پیش از هر اقدامی، یک جلسه مشاوره رایگان دریافت کنید.

سوالات متداول

آیا تزریق بوتاکس برای همه افراد بی‌خطر است؟  

خیر، بوتاکس برای برخی افراد مانند مبتلایان به بیماری‌های عصبی عضلانی، آسم و مادران شیرده یا باردار خطرناک است. در این موارد، حتما قبل از تزریق با پزشک مشورت کنید.

آیا افراد مبتلا به ام‌اس می‌توانند بوتاکس تزریق کنند؟  

بوتاکس به کاهش اسپاسم‌های عضلانی ناشی از ام‌اس کمک می‌کند، اما عوارضی مانند ضعف عضلانی نیز به‌وجود می‌آورد؛ بنابراین، باید در این باره حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. 

آیا بوتاکس برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی خطر دارد؟ 

افراد مبتلا به بیماری قلبی باید حتما برای تزریق بوتاکس با پزشک مشورت کنند؛ پزشک در برخی موارد انجام این کار را منع می‌کند. اگر از نظر پزشک مشکلی نداشت، می‌توانید بوتاکس تزریق کنید.  

آیا بیماران با نارسایی کلیه می‌توانند بوتاکس تزریق کنند؟ 

بله، اما باید تزریق بوتاکس را با احتیاط و تحت نظارت پزشک انجام دهند.

آیا بوتاکس باعث افتادگی پلک می‌شود؟  

افتادگی پلک یکی از عوارض جانبی نادر بوتاکس است که معمولاً به دلیل تکنیک تزریق نادرست یا دوز بالا رخ می‌دهد. با انتخاب پزشک مجرب از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

برای دریافت مشاوره وارد لینک زیر شوید